Het zijn leuke tijden ten huize van William Spaaij en Liza Kollau. Het koppel kondigde de geboorte van hun zoontje Bowie aan. Die werd al op 28 september geboren, maar het koppel besloot even te wachten om het nieuws met de volgers te delen.

“Je bouwde de spanning, als een geslaagd plot, heel goed op maar afgelopen donderdagnacht, na 42 weken en 2 dagen zwangerschap, was je daar dan eindelijk en konden je kersverse mama en papa je in hun armen sluiten”, schrijft het koppel op Instagram.

“Wij kunnen niet trotser zijn met hoe je het hebt gedaan en hoe je nu de allereerste kennismaking hebt met de wereld om je heen. Maar ook hoe je ineens moet omgaan met dat lijfje en al zijn eerste ontwikkelingen buiten die heerlijke warme plek in de buik bij mama”, gaat het bericht verder.

“En wat zijn wij als twee nederige mannenzielen trots op hoe mama de afgelopen negen maanden met zoveel aandacht voor jou heeft gezorgd en waar ik, als partner, alleen maar met de diepste bewondering en respect naar kan kijken hoe zij jou op deze wereld heeft gebracht.”

“Lieve Bowie, wees vrij om te leren wie je bent. Weet dat wij je altijd ondersteunen en er voor je zijn. Maar vind vooral de kracht om jezelf te ontdekken. Papa en mama houden onvoorwaardelijk van jou” besluiten Liza en William.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl