Edsilia Rombley en Tjeerd Oosterhuis zijn zo’n zeventien jaar getrouwd. De twee zijn ook nog altijd erg gelukkig met elkaar, iets om jaloers van te zijn.

“Het werkt zo goed tussen ons, omdat we ook allebei ons leven ernaast hebben. En we zijn eerlijk, open en trouw. We zijn echt maatjes. We zijn ook in de relatie gestapt als maatjes van elkaar. Als het met de een minder gaat, komt de ander omhoog”, zegt Edsilia in Weekend.

Het koppel heeft de voorbije zeventien jaar weinig moeilijkheden ondervonden in hun relatie. Het ging eigenlijk allemaal best makkelijk.

“Soms moet je hard werken in een relatie en het is ook wel iets waarvan ik vind dat je er allebei aan moet werken. Maar bij ons denk ik niet: poeh poeh, wat hadden wij het zwaar! We hebben die beruchte seven-year-itch ook niet gehad. Dus ik mag niet klagen!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.