Nooit meer optreden, dat is niet aan Willeke Alberti besteed. Samen met Snollebollekes stond ze drie keer in een uitverkocht GelreDome en ook de zomer ziet er erg mooi uit voor de zangeres.

Willeke geniet nog steeds volop van de kansen en aanbiedingen die ze krijgt. En die afleiding kan ze wel gebruiken. Haar dochter Daniëlle van’t Schip is zwaar ziek en verblijft momenteel op Bonaire.

Alberti zelf reisde ook af naar Bonaire om er bij haar dochter te kunnen zijn. Maar zelf wil ze er niet zo heel veel over vertellen.

“Als zij dingen wil vertellen, doet ze dat zelf. En het was in Nederland zulk slecht weer dat ik dacht: ‘Ik ga even lekker naar de zon. Ik ga dan altijd naar Bonaire. Dat doe ik al een jaar of vijftien”, klinkt het in Weekend.

Voor Willeke geen voorkeursbehandeling of een aparte hotelvleugel zodat ze in alle rust kan genieten. Ze verblijft er gewoon tussen de mensen. “Ik ben ook maar een gewoon mens hoor. Ik heb daar helemaal geen last van. Er is het zonnetje, er is fantastisch eten en ik ken die familie van dat hotel al zo lang.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.