Het had niet veel gescheeld of Jan Keizer, de zanger van BZN, had niet meer op deze aardbol rondgelopen. Hij heeft ernstige hartproblemen gehad, waardoor hij in het ziekenhuis belandde. Zijn leven stond serieus op het spel. 

Maar Jan is blij dat hij er nog is en dat hij terug in goede gezondheid verkeert. Maar dat vraagt af en toe wel eens een beetje moeite.

Maar ondanks dat hij in goede gezondheid verkeert en Jan heel nuchter in het leven staat. Is er toch iets wat hem zorgen baart en waar hij toch wel wat bang voor is.

“Ik ben de laatste tijd veel mensen verloren. Ik kom bijna de kerk niet meer uit, zoveel dat er zijn overleden. Ook mensen op jonge leeftijd. Alleen, als je zelf komt te overlijden merkt je daar niet zoveel van.”

Jan hoopt dat hij gezond oud mag worden, en dat hij niet heel erg dement wordt. Want dat lijkt hem wel heel erg. “Je hoort weleens dat oudere echtparen gedwongen gescheiden moeten wonen omdat één van hen dementie heeft en de ander niet voor hem of haar kan zorgen. Degene die dementie heeft, die krijgt daar niet zoveel van mee. Maar voor de partner moet dat verschrikkelijk zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.