Maar niet met haar dochter

Sinds enkele maanden is Montana Meiland weer vrijgezel. Zij en haar partner Dirk gingen na een lange relatie uit elkaar en gaan nu elk hun eigen weg op.

Zo verliest Erica Meiland ook meteen haar schoonzoon. Al hoopt ze dat Erica binnenkort toch snel weer een nieuwe partner vindt.

Maar Rick Brandsteder, André Hazes en Donny Roelvink moeten hun kans in elk geval niet wagen. “Dat zijn allemaal mannen die naast een relatie nog allerlei dingen erbij doen met anderen. Dat is allemaal niks, daar houden wij niet van. Moeten ze lekker doen hoor, maar niet met mijn dochter”, klinkt het bij Erica in Weekend.

Erica weet niet zo heel goed op wat voor type Montana valt. Al denkt ze dat ze toch de voorkeur geeft aan iemand die ondernemend is en veel werkt. Maar wel iemand die haar in haar waarde laat.

“Dat heeft Dirk trouwens altijd gedaan. Die heeft veel in Montana’s winkel gewerkt en stond altijd voor haar klaar. Dat was heel leuk, maar misschien nu toch iemand die een beetje ruimdenkender is?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.