Jarenlang leefden Wesly Bronkhorst en zijn ex-partner Claudia de Jong in onvrede met elkaar. Kort na de geboorte van hun zoontje Rijk in 2020 ging het koppel uit elkaar. Reden? Claudia beweert dat Wesly haar zou mishandeld hebben.

Claudia diende klacht in en vertelde over haar verschillende verwondingen die ze had opgelopen door Wesly.

Een tijdje geleden moest Wesly zich gaan verantwoorden voor de rechtbank. Na afloop sprak hij met Story.

“Ik ben vrijgesproken van mishandeling van mijn ex-vriendin. Daar ben ik heel blij mee. Dit hele gebeuren is nu afgesloten. Claudia en ik hebben een omgangsregeling met betrekking tot onze zoon. Dat gaat goed, ik zie hem geregeld.”

In die tijd dat Wesly en Claudia uit elkaar waren en Wesly op een verdicht wachtte van het OM, vroeg hij zijn nieuwe partner al ten huwelijk en trouwen ze volgend jaar. “We hebben samen een heel fijn leven. En mijn zoon is meer dan welkom. Ik ben blij dat het recht heeft zegegevierd en ik weer vooruit kan kijken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.