De fans van John de Bever en zijn man Kees Stevens hebben 30 september al rood omcirkeld in hun agenda. Die dag mogen ze met zijn allen naar Ahoy in Rotterdam voor ‘De Bevers Live’. Maar niet alleen de fans kijken er heel erg naar uit, ook John en Kees kunnen niet wachten.

“Onlangs was er een persdag voor ‘De Bevers Live’ en toen heb ik drie nachten niet geslapen. Ik had echt koud zweet, dat je helemaal niet goed wordt. Ik heb zelfs tegen de producent gezegd dat ik gewoon zou flauwvallen op het podium”, lacht Kees in Party.

De hele show zal zo spontaan mogelijk verlopen en er wordt geen script opgesteld wat er allemaal moet gebeuren. 

“Het is ook echt een feestje en onze muziekkeuze. Johns levensliedjes komen aan bid, maar ook meezingers van anderen, artiesten waar wij een band mee hebben. Zo zal onder andere Koos Alberts niet vergeten worden.”

Het was even afwachten of John de Ahoy in Rotterdam wel zou vol krijgen, maar de ticketverkoop lijkt vlot te gaan. “Mijn kracht is dat ik altijd denk dat we het niet zullen redden en dan word je sterker, snap je? We hebben wel eens vaker aanbiedingen gehad, maar weet je: dan moet je gaan zingen wat zo’n producent zegt. Nu is het heel anders. We mogen doen wat we zelf willen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.