Niks leek de liefde tussen Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau in de weg te staan. De twee trouwden in 2010 tijdens een driedagen durend huwelijksfeest. Kosten nog moeite werden gespaard en dat was niet naar de zin van de vader van Wesley. Hij zag geen lang leven beschoren in de relatie van zijn zoon.

En gelijk kreeg hij. In 2019 maakte het management van het koppel bekend dat Yolanthe en Wesley niet langer een koppel waren. Het begin van een lange en moeizame scheiding. Want nu, 3 jaar later is er nog weinig duidelijkheid of het koppel nu al officieel is gescheiden.

Volgens enkele geruchten is er een heuse vechtscheiding aan de gang, en de inzet is niet klein, schrijft Party. Het zou gaan over miljoenen euro’s. Waaronder 3,5 miljoen euro die Wesley terug eist van Yolanthe, voor de villa die Cabau erfde van haar vader.

Door de scheiding moest Wesley ook zijn villa op Ibiza te koop zetten. Hij had de villa laten bouwen ten tijde van hun geflopte restaurant XaXa. Oorspronkelijk wou hij de villa verkopen voor 2,8 miljoen, maar zoveel heeft hij er nooit voor gekregen.

Toch had hij het er voor over, want hij wilde de band met Ibiza zo snel mogelijk gebroken zien. Het doet Wesley immers voor altijd herinneren aan zijn gelukkige tijd met Yolanthe en hun zoon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl