Actrice, presentatrice en zangeres Marlijn Weerdenburg heeft haar overleden moeder geëerd. Ruim een jaar geleden overleed haar moeder en zij is zeker nog niet vergeten, integendeel.

Marlijn steekt niet weg dat zij het regelmatig moeilijk heeft om het verdriet en de pijn te verwerken. Haar zoontje Teun is zijn oma trouwens ook nog niet vergeten.

“Teun wilde iets naar het sterretje van oma sturen en dus lieten we ballonnen op met kusjes van ons allemaal”, schrijft Marlijn bij een filmpje waarom het jongetje de ballonnen de lucht in laat.

“Samen herinneren. Samen herdenken. We maken er het beste van”, gaat Marlijn verder. Heel wat mensen sturen hartjes richting Marlijn en haar familie. En de ballonnen? Die zijn hopelijk ondertussen op hun bestemming aangekomen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.