Farja Farvardin, beter bekend als showbizzwatcher FawryNotSawry, is het beu. Hij wil niet langer de roddelkoning van Nederland zijn, hij noemt zich sinds een tijdje ‘showbizz-expert’.

“Ik ben niet echt een juicekanaal meer, ik wil niet echt meer de scoops, die krijg ik ook niet meer binnen, daar ben ik ook heel eerlijk in. En ik wil ook wegblijven van al die heftige dingen, want op een gegeven moment werd het steeds erger in juiceland”, gaat FawryNotSawry verder.

“Ik ben drie jaar geleden begonnen met het juicekanaal, toen vond ik het nog heel erg leuk om te doen, ik vind het nog steeds heel leuk om te doen. Alleen merk ik nu dat ik daar niet meer mee om kan gaan. Ik vind het té heftig en ik ben daar te gevoelig voor”, geeft FawryNotSawry toe.

De strijd in juiceland is inderdaad in alle heftigheid toegenomen, men lijkt wel over lijken te gaan, alles voor de views, de abonnees én de inkomsten. Juicekanalen rijzen dan ook als paddestoelen uit de grond.
Iedereen lijkt er wel een graantje van mee te willen pikken, maar FawryNotSawry is er klaar mee. Of toch niet? “No worries! Ik blijf jullie gewoon voorzien van alle laatste showbizz nieuwtjes en juicy roddels, maar wel op mijn manier!”, schrijft de man.

“Het lijkt steeds heftiger en extremer te worden in deze juice cultuur en daar wil ik mij graag van distantiëren! Er zijn grenzen en er gaan mensen aan onder door en daar wil ik absoluut geen onderdeel van zijn”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl