2022 is voor Wendy van Dijk niet zo mooi geëindigd. Haar schoonvader, een bekende emeritus hoogleraar genetica overleed en daar had Wendy veel verdriet van.

“Hij was voor mij als een tweede vader, een tweede energiebron. Ik kon het nooit verklaren, maar als ik met mijn familie bij hem was, voelde ik vaak een golf van verdriet. Na de zoveelste keer viel het kwartje: ik realiseerde me hoezeer Hans en mijn vader op elkaar leken. Als mijn vader lachte, lachte iedereen. Hans, mijn schoonvader had de wereld gezien. Als hij daarover ging vertellen, hingen we aan zijn lippen”, blikt Wendy terug in Libelle.

Wendy is natuurlijk erg bekend in Nederland en kan er dus niet om heen dat heel wat mensen een uitgesproken mening hebben over haar, en haar relatie met Erland, die ook bekend is.

“Maar ik probeer dat allemaal te relativeren. Ik doe zo goed mogelijk mijn werk, werk waar ik nog steeds heel blij van word. Voor de kinderen is het alweer anders. Lizzy groeit op met meiden die geen idee hebben wie ik ben. Sem daarentegen heeft er meer last van gehad.”

Sem groeide op in een tijd waarin zowel zijn vader, zanger Xander de Buisonjé, als zijn mama erg bekend en hot waren in Nederland. “Ik zie dat hij voorzichtig is. Het jongetje dat vroeger zo open was, is zich nu bewust van wat hij deelt. Onder zijn vrienden kan hij zichzelf zijn, maar als ik zijn songteksten beluister, voel ik de vooroordelen en de hardheid van de maatschappij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl