Hoewel Katja Schuurman dol is op haar dochters en ze graag leuke dingen met hen samen doet, vindt ze ook één iets verschrikkelijk irritant: het opvoeden van de kinderen. Nochtans doet ze het als alleenstaande moeder lang niet slecht.

Gelukkig voor Katja verloopt het co-ouderschap met de vader van haar jongste dochter Coco, Freek, bijzonder vlot. “Freek is een supervader. Op de foto’s die hij stuurt als Coco bij hem is, zie ik dat ze gelukkig is”, zegt Katja in Weekend.

Die scheiding van Freek is Katja bijzonder zwaar gevallen. Maar het heeft niet alleen nadelen gehad. Zo heeft ze het voorbije jaar leren koken, iets wat ze eerder nooit echt vaak heeft gedaan.

“Van scheiden knapt niemand op, maar wij waren ook nog eens onze kok kwijt. Het was dus wel erg veel tosti’s en opgewarmde chinees. Maar we eten nu lekker, eenvoudig en vooral heel gezond”, lacht Katja.

Wie Katja en haar dochter(s) tegenkomt ziet dat Katja ontzettend dol is op haar meisjes. Ze genieten vaak van wat tijd samen en doen regelmatig leuke dingen. En ook aan Coco en oudste dochter Sammie zie je meteen dat ze erg gelukkig zijn met een mama als Katja.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl