Hij kan geluk hebben

Een jaar geleden barste een grote heisa los in Nederland. Het BNN-programma ‘BOOS’ bracht naar buiten wat er al maanden werd gefluisterd in Nederland: achter de schermen van ‘The Voice Of Holland’ hadden zich situaties voor gedaan die niet door de beugel konden.

Zo zouden Marco Borsato, Ali B en Jeroen Rietbergen ( de ex-man van Linda de Mol) zich schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. En net toen de storm wat ging liggen, werden de vele aantijgingen plots heel concreet, schrijft Dag Allemaal.

Ali B werd door maar liefst drie vrouwen beticht van zedenfeiten, Marco Borsato door één vrouw en Jeroen Rietbergen door ex-deelneemster Nienke Wijnhoven. Maar ook de regisseur van het programma kreeg 2 aanklachten aan zijn been.

Wie had gedacht dat er nog meer aanklachten zouden volgen, die heeft verkeerd gedacht. Ook op gebied van concrete gevolgen, blijft Nederland een beetje op hun honger zitten.

Het ziet er naar uit dat de rechtbank het moeilijk heeft om zaken voor een rechtbank te brengen. Het gaat zelfs zo ver dat de regisseur van het programma al buiten vervolging werd gesteld wegens gebrek aan bewijzen.

En zo zouden Ali B en Marco Borsato en Jeroen Rietbergen de dans ook wel eens kunnen ontspringen. Er moeten nog 4 aangiftes worden onderzocht. Maar het blijft een zaak van woord tegen woord. En dat zou dus voor de mannen wel eens heel positief kunnen uitdraaien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl