Op het podium goochelt hij er doorgaans op los, maar als het op zijn gezondheid aankomt kan Hans Kazán niet toveren. De bekende 69-jarige goochelaar werd onlangs in het Spaanse Marbella voor de derde keer in het ziekenhuis opgenomen met gezondheidsklachten waar artsen vooralsnog geen verklaring voor hebben. Zijn vrouw Wendy vertelt meer over zijn toestand aan Story.

“Momenteel lijkt het weer goed met hem te gaan, maar de klachten zijn nog niet voorbij”, aldus Wendy. “Hans werd voor de derde keer in twee maanden opgenomen met extreme misselijkheid en overtollig maagzuur. Rond Pasen was hij nog zijn frisse en montere zelf. Maar ik merkte dat zijn eetlust verminderde. Op een bepaald punt werd hij zelfs misselijk van de geur van eten. Toen had ik al door dat het opnieuw fout ging.”

Wat er precies aan de hand is met Kazán, daar heeft niemand een pasklaar antwoord op. Artsen zijn nu bezig met zijn medicatie aan te passen en proberen zo eventuele reacties op bepaalde medicijnen uit te sluiten. Ondertussen wijkt Wendy niet van zijn zijde. “In Spaanse ziekenhuizen is het gebruikelijk dat partners mogen overnachten als ze daar behoefte toe hebben. Ik doe dat dan ook. Ik hoop dat we snel weten wat er precies met Hans aan de hand is”, zegt zijn bezorgde echtgenote.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS