Dat het hard gaat voor Davina Michelle, hoeven we niet te schrijven. De Rotterdamse zangeres is goed op weg om één van de nieuwe waarden binnen de Nederlandse showbizz te worden. Toch is haar carrière niet alles voor haar. Ze vertelt meer over haar levensdoelen in de laatste editie van Story.

“Zo lang ik er van kan genieten, het leuk vindt en er geen stress van krijg, zie ik mezelf nog lange tijd doorgaan als artieste”, verklaart ze. “Maar het kan evenzeer zijn dat ik er over twee jaar geen zin meer in heb. Dan ga ik gewoon wat anders doen.”

Over wat haar dan nog bezig houdt, praat ze open. “Ik zou ooit graag mama worden.” Ze liet dat in een eerder interview met Dag Allemaal al optekenen. “Als mijn moeder tijdens feestdagen de tafel mooi gedekt heeft en we vervolgens lekker samen ontbijten en gourmetten, kan ik daar echt van genieten. Onze hele familie is dan aanwezig, met hun aanhang. Oma’s, opa’s, vrienden van mijn ouders: iedereen schuift dan gezellig aan. De laatste keer kwam ik tot het besef: ik moet echt een groot gezin gaan maken, ik wil later ook zo’n rijkelijk gevulde tafel!”, grapt ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS