Nadat enkele maanden geleden bekend werd dat Jeroen Rietbergen zich schuldig had gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag, was de relatie tussen hem en Linda de Mol voorbij. Linda sloot zich vervolgens af van de buitenwereld en wilde eventjes met niemand contact. Haar goede vriend en personal trainer Carlos Lens vertelt in Story hoe het nu met haar gaat.

“Linda heeft na de breuk enorm diep gezeten. Ze verbrak al haar contacten en staakte haar werkzaamheden, ook met mij. Daarvoor trainden we een paar keer per week samen, maar daar had ze na wat er gebeurd is even geen behoefte aan”, aldus Carlos.

“Iedereen heeft een eigen manier om zo’n dingen te verwerken. Sommigen richten zich op een uitlaatklep zoals sporten, anderen willen gewoon eventjes met rust gelaten worden. Linda had er een tijdje geen behoefte meer aan en ik heb daar alle begrip voor”, aldus de sportieve Lens. “Onlangs namen we terug contact op, maar wanneer we precies de trainingen hervatten, dat weet ik ook niet. Linda is bezig met opnames voor een nieuwe serie, dus haar agenda zit al tamelijk vol.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS