André Hazes is terug en hoe. Zijn single doet het lang niet zo goed als alle voorgaande singles en hij heeft al enkele uitspraken gedaan die toch de wenkbrauwen doet fronsen.

Ook Edwin van Hoelevaak die vroeger vaak met André samenwerkte, heeft zo zijn bedenkingen bij de uitspraken van André. Hij begrijpt niet zo goed waar André mee bezig is en al helemaal niet dat hij nummers als ‘Leef’ verafschuwt.

“Dat is wel iets waardoor je bekend bent geworden bij het Nederlandse publiek. En waardoor je heel veel fans hebt gekregen die je muziek leuk vinden. Die verwachten dan ook dat je dat gaat doen”, klinkt het in ‘Shownieuws’ en Party.

Dat hij ook voor een nieuw schrijversteam heeft gekozen, dat begrijpt Edwin al evenmin. Net zoals Bram Koning die vroeger tekstschrijver was voor André.

“Ik ben zwaar teleurgesteld. Ik dacht dat ik een heel bijzondere band met hem had. Uiteindelijk zijn we ook vrienden van elkaar en vrienden van elkaar gaan op deze manier niet met elkaar om. Ik vind het jammer dat het zo gelopen is”, zeggen Bram en Edwin.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.