Marc-Marie Huijbregts haalt uit naar Bastiaan Ragas

Foto: Brunopress Nl

Wanneer je een uitspraak doet over een bekende collega die niet zo positief is, kan je er meestal wel op rekenen dat daar snoeiharde kritiek op zal komen. Vraag dat maar aan Marc-Marie Huibregts.

Toen hij zei dat hij vermoedde dat Bastiaan Ragas een alcoholprobleem heeft, kon Bastiaan het niet laten om daar op te reageren. Ook op sociale media leek iedereen het voor Bastiaan op te nemen.

Bastiaan is momenteel samen met zijn zoon te zien in ‘Race Across The World’ en zijn voorzien van een beperkt budget, een deadline en duizenden kilometers ver weg van huis. Natuurlijk kan het dan al eens botsen.

Maar Marc-Marie kreeg al heel snel het vermoeden dat Bastiaan er tijdens de race niet altijd even fris uitzag en dat dat te wijten was aan zijn alcoholverbruik.

“Ik heb het idee dat hij te veel drinkt. Maar ja, je mag dat natuurlijk nooit hardop zeggen. Maar het valt ook wel op dat hij in elk land zegt; ‘Hoe duur is het bier hier’. Als dat je eerste vraag is als je binnenkomt….”, citeert Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.