Wanneer je bekend bent, ontkom je in Nederland helaas niet aan de juicekanalen. Ook Jada Borsato werd al eens onder de loep genomen door zo’n kanalen. Zij wisten te vertellen dat de relatie tussen Jada en haar vriend Roeland Beelen voorbij was.

“Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik die juicekanalen niet zo volg, want ja, het heeft voor mij geen nut om het te volgen. Ik ben het ook zo gewend dat er geroddeld wordt, dus ik kijk er niet raar meer van op”, zegt Jada in Party.

Jada kan er prima mee leven dat er nu eenmaal mensen zijn die er genot uithalen om dat soort verhalen te verzinnen, ernaar te kijken en te luisteren en te geloven. Maar zelf laat ze het liever aan zich voorbij gaan.

“Mijn naasten weten hoe het zit tussen mij en Roeland en dat we hartstikke gelukkig zijn. Dat is het allerbelangrijkste.”

Roeland heeft het maar getroffen met zo’n knappe partner aan zijn zijde. Dat ze op haar moeder lijkt, valt niet te ontkennen wie de foto’s ziet. “Qua karakter heb ik ook de felheid met haar gemeen. Mijn vader is echt een lieverd. Mijn moeder ook, daar niet van, maar zij kan soms gewoon goed op haar strepen staan. Althans, dat heeft zij geleerd. Vroeger vond mijn moeder dat moeilijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl