2024 is mooi gestart voor Vinzzent. Ook voor het nieuwe jaar zit hij boordevol plannen en heeft hij er ontzettend veel zin in om ook van dit jaar een mooie muzikaal jaar te maken.

De zanger is ondertussen 52 jaar, maar beweegt nog altijd heel vlotjes op een podium. Hij is nog heel erg soepel in de heupen. In Party vertelt hij zijn geheim.

“Ik denk dat het de Indonesische roots zijn. Ik voel me ook echt gewoon hartstikke goed en dat komt omdat ik doe wat ik het liefste doe: muziek maken. Ik hoop dit nog heel lang te mogen doen.”

Vinzzent droomt er al sinds zijn twaalf jaar van om muziek te kunnen en mogen maken en door hard te werken is die droom ook uitgekomen.

“Ik ben een laatbloeier. Want toen het liedje ‘Dromendans’ in 2010 een hit was, was ik al in de dertig. Lee Towers heeft hetzelfde meegemaakt met ‘You’ll Never Walk Alone’. John de Bever was zelfs nog ouder toen hij met ‘Jij Krijgt Die Lach niet Van Mijn Gezicht’ groot succes had en bekend werd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.