Het is al van 2010 geleden dat Vinzzent een poging deed om voor Nederland naar het Eurovisiesongfestival te mogen. Hij won niet en Sieneke werd naar de wedstrijd gestuurd. Maar Vinzzent blikt er met mooie herinneringen op terug.

“Op dat moment kon iedereen in Nederland met mij kennismaken. Ik heb heel veel aan het ‘Nationaal Songfestival’ te danken gehad. Eerder waren er mensen uit de business, van hele grote zenders, die een vooroordeel hadden, maar na mijn optreden kwamen ze er door mijn inzet helemaal op terug”, klinkt het in Party.

De zanger had alle aandacht van het publiek en bracht niet lang daarna zijn single ‘Dromendans’ uit. Eindelijk was hij bekend als zanger, iets waar hij lang voor gewerkt had.

“Ik wil die kans graag geven aan Dylan Meischke. Hij is een jong talent van 22 jaar, een superleuke gozer waar ik liedjes mee schrijf. Ik geloof heel erg in hem. Hij was onlangs al te gast bij ‘Muziekfeest Op Het Plein’.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.