Er werd veel over geschreven en een aantal mensen zoals Liesbeth van Dijk en Jan C. van der Heide voorspelden het al dat Gordon terug zou komen naar Nederland. Ook Nederlands medium Thomas Woolthuis voorspelt dat Gordon dit jaar nog terugkeert naar Nederland.

Gordon noemt alle paragnosten en hun voorspellingen ‘charlatans’ en dat vind Thomas Woolthuis prima. “Natuurlijk mag hij dat vinden. Het is niet zo dat een medium per definitie altijd gelijk heeft. Maar als drie paragnosten, die niet de minsten zijn, onafhankelijk van elkaar dezelfde sfeer neerzetten, dan mag je wel aannemen dat er iets meer aan de hand is”, zegt Thomas in Party.

Vast staat wel is dat Gordon op 1 mei zijn intrek neemt in een nieuw huis in de woestijnstaat. En daarmee wil hij alle paragnosten graag de mond snoeren.

Maar medium Thomas houdt vol. “Ik krijg alleen maar het gevoel dat Gordon terugkomt naar Nederland. Ik denk dat hij aan het eind van het jaar terugkomt, maar als dat pas in maart 2023 blijkt te zijn, reken ik mijn voorspelling nog steeds goed.”

Maar Gordon is niet het enige waarover Thomas bepaalde gevoelens krijgt. Ook ‘Boer Zoekt  ontsnapt er niet aan. “Er gaat iets opvallens naar voren komen en met opvallend bedoel ik dan dat er iemand al getrouwd blijkt te zijn.” We zijn benieuwd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS