Ronnie Tober is in de wolken dat hij eindelijk opnieuw mag optreden. Dolgelukkig is de 76-jarige Ronnie ook met zijn echtgenoot Jan Jochems.

Ronnie en Jan zijn volgend jaar 55 jaar samen waarvan 25 jaar als getrouwd stel. Uiteindelijk was het André van Duin die ervoor zorgde dat Ronnie Tober uit de kast kwam…

Ronnie onthult in Story wat het geheim van zijn relatie is: “Je moet van elke dag een feestje maken”, aldus de zanger. Ronnie blikt ook terug op de beginjaren van zijn vriendschap met André van Duin…

“Dat was echt een mooie tijd”, blikt Ronnie Tober terug in Story. André van Duin sprak in die periode al openlijk over zijn homoseksualiteit. “Hij maakte daar geen geheim van, terwijl Jan en ik dar met niemand over spraken.”

Maar André van Duin wist natuurlijk wél van hun relatie en volgens hem wist iederéén dat Ronnie en Jan een koppel vormden: “Je moet het maar gewoon vertellen.” En Ronnie volgde dat advies: “Dus eigenlijk heeft André mij uit de kast gehaald”, vertelt de zanger in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS