Als het van hem afhangt wel

Zanger Gordon lijkt dolgelukkig te zijn. Hij is ten huwelijk gevraagd door zijn vriend Gavin en de trouw zou plaatsvinden dit najaar. En die toekomstplannen maken Gordon erg optimistisch. Hij ziet er ook de bijzondere voordelen van in.

“Ik wil heel graag de achternaam van mijn toekomstige echtgenoot dragen: eindelijk van die achternaam af. Gordon Rozario klinkt ook zoveel beter”, lacht hij in Party.

Maar dat zijn niet de enige veranderingen die Gordon zou willen doorvoeren. Zo zou hij ook niet lang meer in Dubai willen blijven wonen.

“Voorlopig gaan we in Dubai samenwonen, maar ik denk niet dat we daar gaan blijven. Ik heb nu twee jaar in Dubai gewoond en misschien dat ik het nog een jaartje volhoud, maar het is wel erg leeg hoor. Het is heel erg op geld gericht. Het is een stad zonder hart.”

Gordon lijkt echt gelukkig te zijn, en de twijfelende reacties van zijn familie, daar lijkt hij zich niet veel van aan te trekken. Zo gunt zijn broer John hem alle geluk van de wereld, maar vindt hij zijn broer ook erg aandachtsgeil. “Het blijft natuurlijk wel mijn broer en ik hou van hem. Hij is wel iemand die echt in het nu leeft; hij reist de hele wereld over. Ik hoop voor hem dat Gavin de ware is, maar zelf geloof ik er niet in.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl