Al zestien maanden leeft hij in onzekerheid, niet wetend of hij vervolgd zal worden of niet. De aantijgingen aan zijn adres aangaande onzedelijke betastingen van een minderjarige zorgen zetten zijn leven op zijn kop.

Volgens de aanklacht zouden de feiten tussen 2014 en 2019 hebben plaatsgevonden en daar werd nu dus klacht voor ingediend.

De advocaten van Marco hebben zelf om een uitgebreid onderzoek gevraagd door het Openbaar Ministerie en dat lijkt er ook te komen. Een opluchting maar het secuur onderzoek zal zonder twijfel een wissel trekken op Marco en alle betrokken partijen.

In Story geeft Marco Borsato aan dat hij pas een reactie zal geven als alles achter de rug is. Ondertussen is hij een gebroken man, die samen leeft met zijn zoon in een penthouse in Alkmaar.

Ondertussen zijn er heel wat zenders die de muziek van Marco niet meer willen draaien, behalve radio-DJ Ruud de Wild. “Ik vind het walgelijk dat wij in Nederland in zo’n klimaat terecht zijn gekomen dat we elkaars kop eraf willen trekken, terwijl we niet weten wat er aan de hand is”, verklaarde Ruud in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.