Haar relatie met ondernemer en realityster Peter Gillis heeft ook buitenshuis een grote impact op het persoonlijke leven van zijn vriendin Wendy van Hout. Zo zijn er mensen die sindsdien uit haar leven verdwenen zijn, en zelfs tijdens een recente rechtszaak werd er naar eigen zeggen door de rechter anders naar haar gekeken door haar relatie met Peter.

Party vraagt zich dan ook af of ze door al die minder aangename gevolgen weleens op het punt heeft gestaan om haar relatie met Peter te verbreken? Een vraag die het blad Wendy ook voorlegt. “Nee, nooit!”, klinkt haar ferme reactie. “Want liefde wint altijd!”

“Maar ik heb wel zeker momenten gehad waarop ik dacht: mijn lieve hemel, waar ben ik in beland, wat een circus er omheen”, geeft ze toe. “Gelukkig hebben Peter en ik dat rustpuntje samen wel, hebben wij zoveel liefde voor elkaar. Hij trekt mij er eigenlijk doorheen, want ik ben best wel een persoon die zich dingen aantrekt”, zegt Wendy.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.