Ooit waren Rachel Hazes en Marieke van Beek heel erg goede vriendinnen. Door financiële omstandigheden is er een einde gekomen aan die vriendschap en mondde dat uit in een rechtszaak.

“Marieke had tot aan mijn overlijden bij me kunnen werken, samen op vakantie kunnen gaan, we hadden de beste vriendinnen kunnen blijven. Ik gunde haar en haar gezin namelijk alles. Maar je kunt je niet voorstellen wat voor gevoel ik nu heb bij die vrouw”, zucht Rachel in Party.

Rachel kan zich niet voorstellen dat ze ooit zo close zijn geweest. Ze had nu veel liever gehad dat Marieke eerlijk was tegen haar.

“Ik had nog het liefst gehad dat ze nu tegen mij zouden hebben gezegd: ‘Rachel, jij hebt ons destijds gevolmachtigd, maar we konden die verantwoordelijkheid niet aan en we hebben elkaar verrijkt met jouw geld. Sorry daarvoor’. Dat had ik liever gehad.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.