Hoe Sylvie Meis er keer op keer in slaagt om leuke mannen aan de haak te slaan, dat weet Catherine Keyl elke keer te verbazen. En wanneer ze het heeft over leuke mannen, bedoelt ze vooral mannen met veel geld.

“Waar haalt ze die elke keer vandaan? Maar verder is het haar zaak, ik wil me daar niet te veel over uitlaten”, klinkt het in Weekend.

Catherine volgt het showbizznieuws wel, en er zijn wel onderwerpen waarover wel haar mening wil geven.

“Ik vond het echt heel jammer dat Beau van Erven Dorens in zijn tv-programma Casa di Beau Gordon niet aanpakte – in die zin van dat hij geen enkele keer aan hem vroeg: ‘Denk je nou echt dat het helemaal nooit aan jou ligt?’”

Niet dat Catherine denkt dat hier vriendjespolitiek in het spel. Het is ook geen heftig journalistiek programma, maar vrienden onder elkaar, dan moet het toch mogelijk zijn om op een luchtige manier eens iets te vragen of duidelijk te maken.

“Het is raar dat Beau dat niet een keer deed. Hij heeft echt geen enkele kritische vraag gesteld aan Gordon.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.