Wie had gehoopt dat de vader van Thijs Römer meer duidelijkheid zou kunnen geven over hoe het zit tussen zijn zoon en zijn partner Igone De Jong, die heeft geen geluk. Vader Römer kan er zelf geen antwoord op formuleren en laat hen gewoon doen.

“Ik hoop het dat ze terug met elkaar proberen, maar het is ieder zijn eigen leven. Maar ik steun Thijs en ik ben kritisch op al mijn kinderen. Je bent als ouder liefdevol, maar kritisch naar je kinderen – zoals zij liefdevol en kritisch zijn naar mij. En dat gaat over alles, over het leven. Niet over één ding specifiek, maar gewoon het leven”, klinkt het in Weekend.

Vader Römer probeert zo weinig mogelijk zaken te lezen die over zijn zoon gaan en die hem in een negatief daglicht stellen.

“Het doet gewoon pijn. Het ligt ook een beetje aan deze tijd. Wat er nu speelt, geldt niet alleen voor hem, maar voor veel collega’s. En soms zal het terecht zijn en soms onterecht. Ja, waar is de waarheid?”

Vragen stellen aan zijn zoon doet hij ook niet. Hij weet hoe de dingen zitten en heeft er geen behoefte aan om er heel de tijd over te praten. “Het leven moet doorgaan. Ook mijn leven, het leven van de andere kinderen, het leven van Thijs. Dit is gebeurd en daar moet je mee leven, daar kan ik het niet de hele tijd over hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl