Nu Geert Wilders de verkiezingen heeft gewonnen, is het tijd voor de man en zijn partij om enkele veranderingen door te voeren in Nederland. Iemand die die veranderingen zeker zal merken is koning Willem-Alexander en zijn familie.

Behalve het afnemen van de opslag van de koning wil Wilders immers nog enkele andere veranderingen doorvoeren.

Zo wil de PVVV-leider dat alle leden van het koningshuis belastingen gaan betalen op hun inkomen en ook nog eens een jaarlijkse belasting op hun hele vermogen, weet Party.

Ook de totale bijdrage aan het koningshuis moet volgens Wilders lager. Hij wil de totale bijdrage van 60 miljoen euro maar liefst 20% laten dalen.

Voor de meeste mensen zal de koning nog altijd meer dan genoeg verdienen. Maar de koning zal ongetwijfeld zijn dure levensstijl een beetje moeten aanpassen. Een uitgebreid wagenpark, verbouwingen aan het paleis, speedboten, benieuwd waar er op zal bespaard worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.