Je man of partner verliezen is zowat het ergste wat je kan overkomen. Tineke Schouten haar partner Hans overleed een tijdje geleden en dat was een harde klap voor Tineke. Zij stort zich volledig op haar werk, maar laat geregeld haar tranen de vrije loop.

“Vooral als ik aan het graf van Hans sta. Maar dan huil ik om em. Dan praat ik met hem en zeg ik hoe hij de afgelopen vier jaar van zijn leven zo heeft moeten lijden. En dan biggelen de tranen echt wel over mijn wangen. Dat vind ik zo verdrietig, dat hij zoveel pijn heeft gehad”, zegt Tineke in Story.

Hans wist dat hij er niet goed aan toe was en dat zijn einde naderde. Maar er werd niet veel over zijn dood of begrafenis gepraat.

“Hans riep altijd dat ik alles mocht beslissen. Hij hield er niet van om in de belangstelling te staan. Daarom was het besloten. Zij idee was om in Woudenberg te worden begraven, omdat mijn moeder daar ook ligt. Hij vond het voor mij minder belastend omdat ik dan beide graven tegelijkertijd kon bezoeken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.