Toen Mark Laurenz, de man van Bobbi Eden, na een hels geschreeuw in het ziekenhuis terecht kwam, hing zijn leven aan een zijden draadje. De artsen konden Bobbi niet verzekeren dat hij het zou redden en zo kon ze ook haar zoontje Brandon niet gerust stelle.

“Ook na de operatie bleek het gevaar niet geweken. Het gebeurde op vrijdagavond en we hebben nog zeker tot dinsdag in angst gezeten of Mark het zou redden. Op zondag voelde hij zich zelfs zo slecht dat hij ons niet wilde zien. Hij vond dat zelf heel erg, maar het was beter voor hem en voor zijn herstel om veel te slapen”, zegt Bobbi in Story.

Pas op dinsdag was het grootste gevaar geweken. Toch bleven de artsen zich zorgen maken om de koorts die hij bleef hebben.

“Ze hebben hem binnenstebuiten gekeerd om de oorzaak te vinden, maar ze kwamen er niet achter. We weten het nog steeds niet. Misschien was het wel de stress, dat gebeurt wel vaker.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.