Mark Laurenz, de man van Bobbi Eden, heeft zijn leven te danken aan zijn vrouw. Toen hij het uitschreeuwde van de pijn, belde ze meteen de ambulance en maar goed ook. Mochten ze een half uur later zijn geweest, dan had hij het niet overleefd

“Mark kampte al een tijdje met een buikwandbreuk. En wat bleek: zijn darmen waren door de buikwandbreuk heen gekomen en daardoor waren al zijn organen in de knel gekomen. Dat kreeg ik te horen toen hij op de spoedlijst voor een operatie terechtkwam”, blikt Bobbi terug in Story.

De operatie zou zo’n drie tot vier uur duren en in tussentijds is Bobbi terug nar huis gekeerd om bij haar zoontje Brandon te zijn.

“Hij was wakker geworden van het geschreeuw van Mark en maakte zich zorgen. Hij vroeg me af of papa dood zou gaan. Ik vond het heel moeilijk om daarop antwoord te geven. Ik kon hem toen niet zeggen dat dat niet zou gebeuren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.