Het is ondertussen al eventjes geleden dat Thomas Berge en zijn ex-partner uit elkaar zijn gegaan. Thomas is ondertussen al een goed jaar samen met zijn vriendin Elianne en zijn klaar voor de volgende stap in hun relatie. Thomas en Elianne hebben samen een huis gekocht.

“We wonen sinds een paar maanden in een heel fijn huis. We hebben het samen gekocht en dat voelt hartstikke goed. Een nieuwe start. We hebben het naar onze zin, het is relaxed en fijn. Het huis heeft sfeer, wat we heel belangrijk vinden”, zegt Thomas in Weekend.

De liefde tussen het koppel is nog altijd erg groot en ze genieten nog altijd volop van elkaar en van het leven. “We hebben elkaar volop meegemaakt tijdens corona, qua werk was dat een heel diep dal. Ik miste de optredens, de mensen en de connectie heel erg. Dus zij kent mij in mijn goede en minder goede tijden.”

Nu ze samen een eigen huis hebben gekocht, is het misschien wel tijd voor nog een volgende stap in hun relatie. “Trouwen? Kindjes. Dat is iets tussen ons twee. Maar ik wil het heel graag. Dat zit diep in mijn hart en dat wil ik maar met één iemand en dat is Elianne.”

Dat Thomas en Elianne er geen gras over laten groeien, heeft allemaal te maken met het verliezen van een goede vriend van Thomas. “Toen ik die goede vriend verloor dacht ik: het leven is veel te kort. Je moet er elke dag van genieten en dat doen wij allebei.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS