Gewelddadige relaties, het zou niet meer van deze tijd mogen zijn. Maar toch gebeurt het nog steeds. Ook Jamie Vaes werd slachtoffer van een gewelddadige relatie. Zij had een aantal jaren een relatie met Lil’ Kleine.

Olcay Gulsen wil het thema van een gewelddadige relatie meer onder de aandacht brengen en doet dat aan de hand van haar programma ‘Fatale liefde”. In het programma gaat de presentatrice in gesprek met slachtoffers van psychisch of fysiek geweld.

“We kunnen samen veel leed voorkomen. Als ik de schokkende cijfers lees, wil ik ook de bestuurders en politici wakker schudden. Dit kunnen we niet toestaan. Er moeten meer opvangplekken komen en betere professionele begeleiding. Dat is vooral het doel van deze serie”, zegt Olcay in Weekend.

Olcay steekt haar bewondering voor Jamie Vaes dan ook niet weg na Vaes haar tv-interview. “Ik vond dat indrukwekkend, sterk en stoer. Dapper ook wel. Ook mooi dat ze het wat breder kon trekken dan alleen haar eigen verdriet. Dat vond ik echt zeer mooi”, zegt ze in Weekend.

Dat Johnny de Mol ook wordt beschuldigd van partner geweld, ook daar heeft Olcay iets over te zeggen. “Ik weet dat Johnny een ongeleid projectiel is en hij behoort niet tot mijn allerbeste vrienden. Maar hij is de zoon van een miljardair, dus een makkelijk slachtoffer. Ik weet van heel dichtbij dat zijn ex geld wilde. Dus ik hoop dat de familie zich niet laat chanteren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS