12,5 jaar, zo lang zijn John de Bever en zijn man Kees al getrouwd. Kees blikt in Party terug op hun allereerste ontmoeting. “Dat was een rare, directie ontmoeting. Ik was toen nog manager van artiesten uit Noord-Brabant en een geluidsman belde mij op en zei dat John de Bever een manager zocht. Ik vond dat niets voor mij, maar tegelijkertijd bleef het mij toch een beetje trekken”, vertelt Kees.

Het aanbod bleef in Kees’ hoofd rondspoken en hij plande een afspraak met John. “Ik was twintig jaar en best zenuwachtig op het moment dat John en ik met elkaar afspraken. Toen John binnenkwam, was het eerste wat er uit zijn mond kwam: ‘Leuk dat je er bent. Jij bent ook een homo.”

Dat was voor Kees even schrikken en gaf John meteen een antwoord. “Sorry ik en geen homo”. Niet veel later sloot Kees een deal met De Bever. “Ik kreeg van John een telefoonnummer van Anny Schilder. Als ik ervoor kon zorgen dat zijn nieuwe liedje aandacht kreeg in ‘Shownieuws’ zou ik zijn nieuwe manager worden. En dat is mij dus toen gelukt, want niet veel later werd ik zijn nieuwe manager.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS