Ze deden het in het grootste geheim

Het geluk lacht Thomas Berge dezer dagen toe. In december werd hij voor de tweede keer papa van een flinke zoon Saint en hij verloofde zich vorig jaar ook nog eens een keertje met Elianne, zijn grote liefde.

Trouwen zat er nog niet meteen in voor het koppel nadat Elianne zwanger raakte. De trouwplannen werden in de ijskast gestopt en het koppel besloot om eerst van de zwangerschap te genieten.

“We dromen er stiekem al een beetje van hoe Jack, mijn zoon uit mijn eerdere relatie, en onze zoon straks samen naast ons staan wanneer we trouwen”, vertelde Thomas een tijdje geleden in Story.

Officieel trouwen met een groot feest dat was dus nog niet voor meteen, maar ondertussen hebben Thomas en Elianne zich wel in het diepste geheim officieel als partners laten registeren.

Op 14 februari liet Elianne weten dat ze nu ook officieel als man en vrouw door het leven gaan en dat ze hun liefde voor elkaar hebben laten bezegelen met een geregistreerd partnerschap. De plechtigheid vond plaats in intiem gezelschap.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl