De oudste zoon van Frans Bauer en Mariska Bauer is echt ontzettend slim. Hij is aan het afstuderen voor professor en is fiscaal jurist. Hij heeft onlangs een wetsvoorstel gemaakt dat ook aangenomen is. Vader en moeder Bauer zijn erg trots.

“Weet je wat het is? Ik heb ze thuis in alle rangen en standen. Ik heb er dus een die fiscaal jurist is, Jan is bezig met de koksschool, de hogere hotelschool en dan heb ik Frans jr., dat is een echte horecajongen. Hij heeft dyslexie en we zijn heel trots op wat hij heeft bereikt. Lucas verdiept zich dan weer in computers en dergelijke”, zegt Frans in Panorama.

3 van zijn 4 zonen hebben ondertussen ook allemaal een partner. Ook de schoondochters van Frans zullen aan bod komen in de realityreeks die we binnenkort weer te zien krijgen.

“Jan, Chris en Frans jr. hebben verkering. We hebben dat hier met elkaar besproken en iedereen vond het leuk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.