Hoewel Thijs Römer dingen heeft gedaan die niet door de beugel kunnen, is dat voor Nienke Römer, zijn zus, geen reden om haar broer zomaar te laten vallen. Integendeel! Zij steunt hem nog steeds ondanks alles.

“Het is gewoon heel fijn als je elkaar hebt. Niet alleen het gezin, maar ook de familie. Wij, mijn gezin, maar ook mijn grote gezin met vaders en broers en zo, zijn altijd een heel sterk gezin geweest. We hebben elkaar gelukkig allemaal, dat is heel fijn. Uiteindelijk is dat de basis van alles”, zegt Nienke in Weekend.

Natuurlijk kan ze ook niet ontkennen dat het best moeilijk is om, om te gaan met wat haar broer heeft gedaan. Het zijn en blijven natuurlijk zedenfeiten.

“Dit soort situaties zijn ingewikkelde dingen en dan merk je hoe sterk je bent met elkaar of niet. En hoe stevig je basis is als gezin. We hebben gelukkig gemerkt dat die heel stevig is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.