Net zoals zijn vader René Froger en diens vrouw Natasja Froger was ook Danny Froger mee op gezinsvakantie voor het programma ‘De Frogers: Happy Camper’. Net zoals iedereen vond ook Danny het een mooie en unieke vakantie.

“Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar. Alleen in het begin zat het weer niet echt mee. Wind en regen, dan is het wel even moeilijk. Maar we hebben ons zoals gewoonlijk weer erg met elkaar vermaakt. We zijn niet zo moeilijk”, klinkt het in Weekend.

René heeft enkele kinderen uit een vorige relatie. Toen René een relatie begon met Natasja, was dat voor zijn oudste dochter Natascha heel moeilijk om te aanvaarden. Voor Danny viel het mee.

“Ik was nog heel jong. Ik denk dat het lastiger is als je net een tiener bent dan wanneer je erin opgroeit. Ik weet niet beter dan dat mijn ouders uit elkaar zijn, dus in mijn geval is het nooit anders geweest. Ik heb dat nooit als moeilijk ervaren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.