Karen Damen heeft een slapeloze nacht achter de rug. De vroegere roodharige van K3 slaapt graag uit, maar dat zat er dinsdag niet in. Karen was nerveus, want zij had groot nieuws te delen: zij en haar man gaan uit elkaar.

“Soms blijven dromen duren. En soms niet. Met pijn in het hart maar met alle liefde en respect voor elkaar hebben Antony en ik beslist om een punt te zetten achter ons huwelijk en elk onze eigen weg te gaan. We doen dat in de beste verstandhouding en zetten allebei het belang van onze zoon Sky voorop. We zullen verder geen commentaar of interviews geven en willen in alle sereniteit vorm geven aan deze nieuwe fase in ons leven waarin we bovenal de beste ouders voor Sky willen zijn. Dankjewel voor jullie steun en begrip. ❤️”, lezen we op de sociale media van Karen Damen.

Zeven jaar huwelijk, een relatie van 17 jaar én een zoon Sky, dat rest er nog van Karen en Antony. Het zullen herinneringen blijven die Karen en Antony blijven koesteren. Wat de reden voor de breuk is, is niet duidelijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl