Maar nu is hij het gewoon

Holly Mae Brood en Soy Kroon zijn nu al een aantal jaren samen. Ze weten wat ze aan elkaar hebben en kunnen elkaar 100% vertrouwen. Al moet Soy toch bekennen dat hij vroeger soms wel wat jaloers was.

“Ik kende Holly’s Amsterdamse leven niet, wist niet wie al die mensen om je heen waren en jij bent ook wel aanrakerig, en zo. Dat vond ik eerst lastig, maar nu weet ik dat het niets betekent. We spraken toen ook al vrij snel af: flirten mag, dat is gezond, maar daar ligt ook wel de grens”, vertelt Soy aan &C Magazine.

Voor ieder koppel ligt de grens rond vreemdgaan binnen een relatie natuurlijk ergens anders. Dat moet ieder koppel voor zich weten te bepalen.

“Ik denk dat het van de situatie afhangt. Mensen gooien tegenwoordig ook wel heel snel de handdoek in de ring. Mocht Soy een keer een slippertje maken, zou ik niet meteen denken: ik hoef je nooit meer te zien. Ik denk dat je het gesprek met elkaar aan moet gaan”, zegt Holly.

En daar kan ook Soy zich wel in vinden. Al moet Holly ook toegeven dat ze dat slippertje helemaal niet zou goedkeuren. “Hij zou heel hard zijn best moeten doen om het vertrouwen terug te winnen. Ik vind mensen die vreemdgaan de grootste sukkels op de aardbol.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl