Bij een optreden houdt hij afstand vanaf nu. Onschuldige, vriendschappelijke aanrakingen worden geschuwd. Kortom, Danny de Munk is veranderd, zo ontdekt Story.

Hij geeft aan dat zijn karakter kapot is. Vorig jaar in juni werd hij namelijk beticht van verkrachting en dat heeft uiteraard zijn leven op zijn kop gezet.

Inmiddels is de aanklacht weg maar toch blijft de nasleep. “Ook de boekingen voor optredens waren een stuk minder”, vertelt Danny aan Story. “Het zit me heel hoog. Maar ik hou mijn rug recht en ik ga naar huis”, onthult hij.

“Het is verloren tijd. Dat gevoel overheerst. En heel veel negativiteit en heel veel pijn”, aldus Danny de Munk. Het koppel ging de laatste jaren dikwijls door een dal maar hield al hun problemen altijd binnenshuis.

Het feit dat zijn gezin hier nu bij betrokken is, vindt hij vreselijk. “Ik heb duizendmaal mijn excuses aangeboden”, zegt hij. Maar de tijd terugdraaien kun je natuurlijk niet. Toch zijn zijn kinderen en ook zijn vrouw nu uiteindelijk ook slachtoffer in gans deze zaak.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.