Jaap Reesema: “Wat moet je met een huwelijk”

ByShowbizzsite

9 april 2023
Foto: VTM

Hij had er niet zoveel mee

Sinds enkele maanden is Regi Penxten terug van straat en is hij dolverliefd op Kristel. Jaap Reesema, die al vaak met Regi heeft mogen samenwerken, is heel erg blij voor hem. Zelf is hij al enkele jaren samen met Kim Kötter.

“Ik ben heel gelukkig samen met Kim. Als jonge gast had ik niet zoveel met het huwelijk. ‘Wat moet je met een huwelijk’, dacht ik toen wel eens. Maar eenmaal je getrouwd bent en kinderen hebt, zie je dat natuurlijk compleet anders. Dan is het fantastisch. Ik ben zo trots op ons gezin”, glundert Jaap in Primo.

Romantisch zou Jaap zichzelf niet noemen en hij en Kim hebben ook niet bepaald een traditionele relatie.

“Kim is presentatrice en heeft een eigen bedrijf. Daardoor is ze vaak van huis. Onze taakverdeling is dus allesbehalve klassiek. Die typische rolpatronen… die zie je bij ons niet. Maar we doen best wel leuke dingen samen. Zo gaan we af en toe op reis.”

Samen hebben ze drie zoontjes en Jaap is dol op hen. “Het moment dat je je eerste kind krijgt, besef je pas echt waarom je leeft. Het is best zwaar, zeker als ze zo jong zijn, maar mijn gezin staat op de eerste plaats en dat zal altijd zo blijven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen