De familievete tussen de Hazes-clan lijkt nooit op te houden. De kans dat het ooit allemaal goedkomt tussen hen, is bijzonder klein. Maar de verwijten worden ondertussen rustig verder rondgestrooid.

Alles wat Roxeanne Hazes lijkt te zeggen is een sneer naar haar moeder Rachel en alles waarin zij tekort is geschoten als moeder. Een verzoening tussen de twee zit er dus niet meteen in deze kerst. Of misschien zelfs nooit.

Want niet alleen zijn er de verwijten die Roxeanne maakt aan het adres van haar moeder, zo is er ook nog de rechtszaak waarin Roxeanne en haar mama Rachel zijn betrokken. Roxeanne werd opgeroepen om te getuigen, maar zij weigerde om daar bij aanwezig te zijn. En dat is niet naar de zin van mama Rachel.

Het is een feit dat Roxeanne en Rachel o pvoet van oorlog leven met elkaar en dat de twee maar weinig moeite willen doen om het terug goed te maken met elkaar. Net zoals met broer André.

Rachel zou sinds kort ook terug ruzie hebben met André en dat na het lekken van een geschreven brief van André aan Sarah van Soelen. Rachel zou de brief naar Yvonne Coldeweijer hebben gestuurd en zij zou haar kans mooi hebben gezien om daarover de nodige juice rond te sturen.

Een vrolijke kerst wordt het niet voor de familie Hazes, schrijft Party, en het is bijzonder jammer dat de oorlog binnen de familie Hazes steeds erger en erger wordt. Party is het zeker dat de familievetes nog lang niet ten einde lopen en dat dat tot grote spijt zou zijn van André Hazes senior. Die had niets liever gezien dan dat zijn familie het gewoon terug zou bijleggen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl