Dat de tijden op televisie anders zijn dan vroeger, dat valt niet meer te ontkennen. Caroline Tensen werkt al vele jaren voor televisie en heeft de evolutie van dichtbij meegemaakt. Ook zij merkt een verschil met vroeger.

“Ik heb bij ‘Wie Ben Ik?’ met Ruben Nicolai en Tijl Beckand ook onzettend gelachen. Maar er wordt momenteel op tv wel anders gelachen. Vroeger was het misschien wat flauwer en nu lijkt het allemaal wat meer ad rem, sneller en ten koste van iemand te moeten gaan”, zegt ze in Party.

Caroline kan niet zonder humor in haar leven en het is één van de belangrijkste elementen om gelukkig te zijn.

“Zonder humor kun je niet, toch? Ik hou van lachen. Lachen is de grootste ontspanning die er bestaat. Ik was een tijdje terug vijf dagen weg met Leco van Zadelhoff, Leontine Ruiters en twee andere vriendinnen. We hebben vijf dagen achter elkaar gelachen. Op een gegeven moment kon ik niet meer. Ik smeekte hen om te kappen. Lachen is de beste manier van ontspannen.”

Over zichzelf zeggen dat ze zichzelf grappig vindt, dat vindt Tensen een beetje moeilijk. Al vindt haar zoon Bob wel dat ze thuis erg grappig kan zijn. “Ik denk dat ik best grappig kan zijn, maar het hangt erg van de situatie af. Op een spannend moment in ‘Een tegen 50’ ga ik geen grappen lopen maken. Maar in het nieuwe programma dat we aan het opnemen zijn met jonge stellen die gaan verhuizen of verbouwen, kan ik losser zijn. Ik kom dicht bij die mensen in de buurt, ik leer ze goed kennen en dan vliegt er weleens een grappige opmerking uit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl