Montana Meiland en haar vriend Dirk Hoogstraten hebben hun relatie beëindigd, dat maakten de twee via hun sociale media bekend. Opvallend, elk van hen deed dat in hun eigen woorden, geen statement waarmee zij samen uitpakken, integendeel.

Acht jaar waren Montana en Dirk samen, al zat er eerder al wel eens een haar in de boter. “We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten. We hebben elkaar lief maar gaan ieder ons eigen weg”, schrijft Montana.

Er lijkt geen sprake te zijn van ruzie, dat bewijst de post van Dirk. Die deelt op zijn sociale media een hele reeks foto’s waarop hij samen met Montana staat.
“Op het moment doen we een stap terug in onze relatie om ons zelf weer terug te vinden. Na alles wat er de afgelopen jaren om ons heen gebeurd is, zijn we veranderd, positief en negatief, bewust en onbewust. Dit kan alleen bereikt worden door elkaar op het moment los te laten en te kijken wat de toekomst ons brengt. We houden van elkaar en blijven in ieder geval goede vrienden”, benadrukt Dirk.

“Bij deze wil ik ook mijn geweldige schoonouders bedanken, jullie zijn fantastische personen, ik vind het ook heel erg vervelend dat jullie dit mee moeten maken na de geweldige 8 jaren welke wij gehad hebben. Lieve Montana je blijft m’n alles❤️”, schrijft Dirk verder nog.
De ondertussen ex-vriend van Montana hoopt dat iedereen de vervelende periode respecteert en laat weten dat de pers niet moet aandringen voor een reactie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl