Het kan al eens gebeuren dat je met jonge kinderen op de spoed beland. Ze breken heel snel iets of ze belanden er door een blindedarmontsteking, zoals Julius, de zoon van Rob de Nijs en Henriette.

“Kinderen voelen zich wel vaker niet lekker, maar ik zag meteen dat er echt iets aan de hand was. Wellicht doordat ik in het verleden als verpleegkundige heb gewerkt”, zegt Henriëtte in Story.

Henriëtte vertrouwde op haar moederinstinct en ging meteen met Julius naar het ziekenhuis. Hij had ongelooflijke buikpijn en daar ontdekten de dokters dat hij was getroffen door een acute blindedarmontsteking.

“Volgens de artsen heb ik Julius veel leed bespaard door mijn snelle handelen. Als ik langer had getwijfeld of gewacht, was de ontsteking geknapt en dan was de kans op complicaties groter geweest.”

Het deed Henriëtte veel verdriet om haar zoon zoveel pijn te zien hebben. Maar gelukkig gaat het ondertussen alweer heel wat beter en staat zijn bed momenteel naast dat van zijn vader Rob, die lijdt aan de ziekte van Parkinson. “Ze liggen naast elkaar en hebben de grootste lol samen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl