Elianne, de vrouw van Thomas Berge, ligt in het ziekenhuis. De 9 jaar jongere vrouw van de zanger heeft een spoedoperatie ondergaan omdat er een abces in haar b*rst werd gevonden.


Elianne doorstond de operatie goed, maar er zijn complicaties opgetreden en ondertussen werd de vrouw al opnieuw geopereerd en dat valt haar zwaar. Niet alleen dat trouwens, ruim twee maanden geleden werden Elianne en Thomas de trotse ouders van een zoontje Saint. Die mist zij nu zij in het ziekenhuis ligt.

Dinsdagavond gaf Elianne een update vanuit het ziekenhuis en het is duidelijk dat zij het zwaar heeft. “Dinsdag was een extreem zware dag, wat maandag en vrij pijnloze dag was, begon dinsdag al met kleine pijntjes en rond de klok van 6 acute steken en branderig gevoel”, schrijft de vrouw op Instagram.

“Met spoed opnieuw een echo gemaakt, dit keer gelukkig beter nieuws en geen nieuw abces gevonden. Waar die helse acute pijn vandaan komt? De narcose die uitwerkt misschien….”


“Een wond die 10cm diep is en maandag opnieuw open gemaakt is? Ik weet het allemaal even niet meer. Wat ik wel weet is dat ik er helemaal klaar mee ben en dat ik doodmoe ben”, gaat Elianne verder.

“Dinsdag ook persoonlijke keuzes moeten maken met betrekking tot het voeden van mijn zoontje en dat maakt mij verdrietig. Ik ben helemaal klaar met pijn hebben en mijn energiemetertje is ook leeg”, besluit Elianne.

Wij wensen haar een spoedig herstel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.