We hopen dat Linda de Mol zelf nog weet hoe het zit met haar relatie met Jeroen Rietbergen, want wij denken dat niemand nog echt goed kan volgen hoe het nu zit tussen die twee.

Ook Linda’s dochter Noa Vahle lijkt het niet helemaal te weten, maar dat vindt ze prima. Zij vindt het vooral belangrijk dat haar moeder uitzoekt wat Jeroen nu precies voor haar betekent. En als zij terug een koppel wil vormen met Jeroen, dan vindt Noa dat prima.

“Volgens mij zit je in een constant conflict tussen heel erg boos zijn op iemand maar ook van iemand houden. En dat heb ik ook wat hem betreft. Dus dat begrijp ik. Dus dat ze dat nu gaat uitzoeken, is helemaal oké”, vertelt Noa in ‘Vandaag Inside’.

Maar ondanks dat Vahle haar goedkeuring geeft aan haar moeder om het opnieuw met Jeroen te proberen, wil niet zeggen dat ze niet boos is op wat Jeroen allemaal heeft gedaan, schrijft Party.

“Tuurlijk ben ik boos en teleurgesteld en verdrietig. Maar je vergeet ook niet dat iemand ook gewoon een goed mens is en goede dingen voor mij heeft gedaan. En voor mijn broer en voor mijn moeder.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl